Beveiligingscamera’s Cyclops

De beveiligingscamera staat centraal in de strijd tegen diefstal, vandalisme en inbraak. De beveiligingscamera brengt grote voordelen met zich mee. Een opvallende camera is in eerste instantie een afschrikwekkend middel. De aanwezigheid voorkomt een hoop inbraken en vandalisme. Mocht dit niet voldoende zijn dan staan daders dankzij onze full HD camerabeelden goed in beeld om geïdentificeerd te worden.

VCA beveiligingscamera’s

Dankzij de beveiligingstechniek zijn wij niet alleen in staat om bij een misdrijf of ongewenste situatie de beelden achteraf te bekijken. Onze Cyclops SmartCam™ analyseert de beelden continue op dreigende situaties. De techniek die dit mogelijk maakt heet video content analyse (VCA) techniek. Deze techniek stelt ons in staat om enorm veel bouwprojecten, opslagterreinen en leegstaand vastgoed te beveiligen zonder dat een persoon continue de beelden controleert. De VCA techniek neemt deze taak van de centralisten over. Pas als de beveiligingscamera met VCA techniek een ongewenste situatie signaleert worden de beelden doorgezonden naar de meldkamer, en kan een centralist beoordelen of beveiliging of politie moet uitrijden naar de locatie. Dit scheelt in de kosten van de alarmcentrale, en vermindert opvolgingskosten.

GreenZero

De standaard Cyclops SmartCam™ is uitgerust met een 230V aansluiting. Deze uitvoering gebruiken wij bij aanwezigheid van 230V. Helaas is dit niet altijd het geval als het gaat om leegstaand vastgoed. Deze objecten voorzien wij van beveiligingscamera’s door gebruik te maken van onze Cyclops GreenZero™. Een cameramast met een ingebouwde brandstofcel gevoed met waterstof. Dit maakt deze beveiligingscamera een draadloos systeem, die wij op de meest verlaten plekken kunnen installeren.

Indoor-Cam(PTZ)

Naast een draadloos beveiligingscamera systeem als outdoor oplossing, hebben wij de Cyclops Indoor-Cam™ voor camerabeveiliging binnen de schil van een object. Ook deze camera is op afstand te benaderen en heeft net als de Cyclops GreenZero™ en Cyclops SmartCam™ een Pan Tilt Zoom(PTZ) functie, VCA functie en DVR recording systeem.

Cyclops Carwatch


De Cyclops Carwatch is een beveiligingscamera speciaal ontworpen om vanaf en centraal punt een volledig overzicht van een terrein te bieden. Dit kan de Cyclops Carwatch dankzij een 180 of 360 graden Fish-eye camera met VCA techniek. Dit maakt de Cyclops Carwatch de ideale camera voor de automotive branche waarbij het wenselijk is om vanaf een centraal punt overzicht te behouden over alle auto’s op het terrein.

Wilt u meer weten?


Vul dan ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Beveiligingscamera’s Cyclops

Icon
Certificate
Certificate
Certificate
Certificate
Certificate