Hoe het werkt
Is uw (bouw)terrein of (leegstaand) object regelmatig het doelwit van dieven of vandalen? Met Cyclops als partner voorkomt u niet alleen directe schade maar vooral ook de vaak nog kostbaardere indirecte schade die ontstaat door inbraak, diefstal, kraak en vandalisme. Denk hierbij aan vertraging van uw (bouw)project, juridische kosten, imago schade etc.

Door de inzet van Cyclops bespaart u dus grote kostenposten en tevens kunt u in overleg met uw verzekeraar enorm besparen op uw premie en eigen risico.

Snelheid en kwaliteit
Cyclops kan uw object of terrein vaak nog dezelfde werkdag beveiligen! Onze systemen worden snel geleverd, professioneel geïnstalleerd en zijn direct operationeel.

Plug & Play
Onze systemen zijn volledig plug & play. Een internetaansluiting of datalijn op locatie is niet nodig.

CO2 Neutraal & Groen
Cyclops levert oplossingen die volledig zelfstandig kunnen functioneren. Denk hierbij aan systemen die hun energie krijgen van een door waterstof gevoede brandstofcel of gebruik van zonne-energie. Op deze manier is uw locatie duurzaam beveiligd zonder concessies te doen op het gebied van functionaliteit en kwaliteit (Co2 uitstootvrij). Bij Cyclops denken wij “Groen”.

Geavanceerde beveiligingstechniek
Door gebruik van geavanceerde technieken die onder andere worden gebruikt bij de beveiliging van het Amerikaanse defensiecentrum “het Pentagon” komen meldingen rechtstreeks bij een particuliere alarmcentrale binnen. De centralist beoordeelt de meldingen en beelden voordat alarmopvolging wordt ingezet. Op deze manier worden loze alarmen gefilterd en wordt er slechts actie ondernomen als dit ook echt noodzakelijk is. Voorkomen en genezen.

Icon
Certificate
Certificate
Certificate
Certificate
Certificate