Teamleider (Technische) Operatie

Cyclops Security BV  is een jonge, snelgroeiende, dynamische organisatie met een enthousiast, ambitieus team van jonge professionals.
Heb jij interesse in een job bij de specialist in mobiele beveiligingsoplossingen? Kom ons team dan versterken!

Per direct zijn wij op zoek naar een:

“Teamleider (Technische) Operatie” m/v – 40 uur per week

Functieomschrijving
Als Teamleider (Technische) Operatie ben je medeverantwoordelijk voor het in goede banen leiden van alle (technisch) operationele processen binnen Cyclops Security BV. Je geeft leiding aan ons team van monteurs, plant hun werkzaamheden in en daarnaast ben je verantwoordelijk voor onze voorraad mobiele beveiligingstechniek en de kwalitatieve uitvoering van onze dienstverlening. Je bent zelf met grote regelmaat op (grotere) projecten in heel Nederland aanwezig zodat het gehele installatieproces naar tevredenheid verloopt. Naar onze opdrachtgevers toe ben je regelmatig het gezicht van onze organisatie. Met je team zorg je ervoor dat  projecten door heel Nederland perfect worden voorbereid, beheerd en beëindigd. Denk hierbij aan het opstellen van plannen van aanpak, het tijdig uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, het informeren van accountmanagement en administratie inzake je bevindingen en adviezen. Maar ook het managen van onze kwaliteits- en veiligheidseisen.

Daarnaast behoren o.a. het beheren van onze ICT en domotica, het adviseren van het management en de directie alsmede het periodiek overleg met opdrachtgevers tot je taken. Je bent op projecten het visitekaartje van Cyclops en in die hoedanigheid presenteer je je als een professional. Met je ervaring weet je op inspirerende wijze jezelf maar ook je collega’s te motiveren om als team de doelen van Cyclops te behalen. Je rapporteert aan de operations manager en aan de directie.

Kortom, een zeer diverse functie met veel variatie en vrijheid, waarbij professionaliteit, persoonlijke inbreng en  ontwikkeling de sleutelwoorden zijn.

Functie eisen
Om succesvol te kunnen zijn in deze mooie en uitdagende functie, heb je een HBO werk- en denkniveau, en beschik je over een goede dosis energie en creativiteit. Daarnaast kun je goed plannen en heb je bij voorkeur meerdere jaren ervaring met ICT en beveiligingstechniek of hier in ieder geval affiniteit mee. Door je passie en enthousiasme ben je een bron van inspiratie voor je collega’s. Je denkt als leider in oplossingen, bent flexibel en gaat voor het maximale resultaat. Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio Rotterdam.

Wij bieden jou
Uiteraard moet er sprake zijn van een win-winsituatie en daarom biedt Cyclops een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket en een uitgebreid intern inwerk- en opleidingstraject. Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke pensioenregeling bieden wij je een zeer uitdagende baan, opleidingsmogelijkheden, een auto van de zaak en een mooie kans om in functie mee te groeien met de organisatie.

Over Cyclops
Wie denkt aan mobiele elektronische beveiligingsoplossingen voor onder andere bouw- en opslagterreinen, (leegstaand) vastgoed en evenementen, denkt aan Cyclops. Met bewezen succesvolle producten als Smartcam- en Smartalarmbeveiliging maar zeker ook met full service oplossingen zoals de inzet van een combinatie van mens en techniek weten we onze opdrachtgevers te allen tijde te ontzorgen. Onze flexibiliteit wordt enorm gewaardeerd.

Onze opdrachtgevers zijn zeer divers. Bouwbedrijven, leegstandbeheerder, banken, de overheid, vastgoedontwikkelaars, woningbouwverenigingen maar ook verzekeraars, transporteurs en evenementenorganisaties maken dankbaar gebruik van onze dienstverlening. Met een gezonde ambitie om nationaal en internationaal te groeien biedt Cyclops jou diverse carrièrekansen!

Interesse?
Cyclops staat in de markt bekend als een betrouwbare partner. Dit hebben wij te danken aan de inzet en het teamwork van onze medewerkers. Onze medewerkers kenmerken zich door hun enthousiasme, klantgerichte denkwijze, hun teamgevoel en de drang om te excelleren. Denk jij dat je het in je hebt om bij te dragen aan ons succes? Dan horen we liever nog vandaag dan morgen van je!

Mail je volledige CV en korte motivatie naar [email protected] of bel ons op 010-4146495.