Bouwplaatsbeveiliging

Cyclops Security is de specialist in bouwplaatsbeveiliging. Wij hebben de technologie, kennis en kunde in huis om elke bouwplaats optimaal te beveiligen. Het beveiligen van een bouwplaats is maatwerk en daarom kijken wij met een specialistisch oog naar elk bouwproject en haar unieke situatie.

Cyclops ontzorgt de opdrachtgever door het inzetten van Cyclops Security mobiele beveiligingsproducten op de bouwplaats. Denk hierbij aan de inzet van het meest geavanceerde “slimme”camerasysteem op de markt: De Cyclops SmartCam. Niet alleen is dit mobiele camera systeem, met de grootst mogelijke kijkhoek, volledig door Cyclops ontwikkeld. Het is ook nog eens voorzien van het meest geavanceerde merkonafhankelijke detectie- en encryptieplatform. Hierdoor detecteert het systeem niet alleen zeer accuraat, maar is het ook nog eens volledig AVG-proof. Geen ander mobiel camerasysteem in de markt kan concurreren met onze Cyclops SmartCam. 

Voor iedere bouwplaats heeft Cyclops de perfecte beveiligingsoplossing. Onze adviseurs maken graag een beveiligingsplan op maat voor u. Door de perfecte combinatie van verschillende Cyclops mobiele beveiligingssystemen bent u altijd verzekerd van een passende oplossing tegen een zeer scherp tarief.


Voorgestelde producten