Cyclops Security is de specialist in bouwplaatsbeveiliging. Wij hebben de technologie, kennis en kunde in huis om elke bouwplaats optimaal te beveiligen. Het beveiligen van een bouwplaats is maatwerk. Wij kijken daarom met een specialistisch oog naar elk bouwproject en zijn unieke situatie.

 

Jaarlijks tientallen miljoenen schade op bouwplaatsen

Er wordt jaarlijks als gevolg van diefstal en vandalisme voor tientallen miljoenen schade geleden op bouwplaatsen en opslagterreinen. De directe schade toont zich in de vermissing of vernieling van dure bouwmaterialen en machines. Daarnaast is de indirecte schade vaak groot. Bouwprojecten lopen hierdoor vertraging op en deadlines worden niet gehaald.

Het is reden dat steeds meer projectontwikkelaars, vastgoedeigenaren en bouwbedrijven kiezen voor hoogwaardige, effectieve bouwplaatsbeveiliging. Cyclops is gespecialiseerd in het beveiligen van bouwplaatsen, waarbij de pakkans van de dieven of vandalen wordt gemaximaliseerd. Onze zelf ontwikkelde en geproduceerde mobiele beveiligingssystemen bieden een doeltreffende oplossing tegen acute dreigingen.

De Cyclops SmartCam: het beste mobiele camerasysteem in de branche

Cyclops ontzorgt de opdrachtgever door het inzetten van Cyclops Security mobiele beveiligingsproducten op de bouwplaats. Denk hierbij aan de inzet van het meest geavanceerde ꞌslimmeꞌ camerasysteem op de markt: de Cyclops SmartCam. Het mobiele camerasysteem met de grootst mogelijke kijkhoek is volledig door Cyclops ontwikkeld. Het is voorzien van het meest geavanceerde, merkonafhankelijke detectie- en encryptieplatform. Het systeem detecteert hierdoor zeer accuraat én het is ook nog eens volledig AVG-proof.

Geen ander mobiel camerasysteem in de markt kan concurreren met onze Cyclops SmartCam. De hightech mobiele beveiligingsoplossing met ultra HD-camera is op vrijwel iedere locatie te plaatsen. De SmartCam voor bouwplaatsbeveiliging staat in directe verbinding met onze gecertificeerde Particuliere Alarm Centrale (PAC). Op het moment dat onbevoegden worden gedetecteerd, worden de hulpdiensten meteen vanuit de PAC aangestuurd.

 

Een beveiligingssysteem op maat voor uw specifieke situatie

Onze volledig draadloze Cyclops SmartAlarm detecteert zowel beweging, vocht en temperatuur als rook en de meest voorkomende gassen. Alle risico’s worden gemonitord volgens de hoogste beveiligingsstandaard. Wel zo veilig. Met onze Cyclops SmartHybrid Mobile heeft u uw project volledig in beeld. De SmartHybrid ziet minimaal zesmaal meer dan een Solar camera. Dankzij het slimme ontwerp is deze camera op bijna iedere locatie als bouwplaatsbeveiliging te plaatsen. U bespaart hiermee tot 75% op uw beveiligingskosten.

Onze Cyclops SmartRec is bij uitstek geschikt voor het toezicht op drukke locaties, waar dag en nacht beweging is. Dit geavanceerde systeem heeft een ingebouwde DVR-recorder, zodat u alle beelden van de afgelopen 14 dagen kunt terugkijken. De groene led-verlichting verlicht uw terrein én het schrikt kwaadwillenden af.

Bouwplaatsbeveiliging voor grote en kleine terreinen en gebouwen

De Cyclops SmartBasic is de ideale plug-and-play beveiligingsoplossing voor kleinere terreinen en erven, keet- en rijplaatbeveiliging. Het systeem zendt bij beweging op de bouwlocatie een alarmmelding naar onze meldkamer. Tegelijkertijd wordt een opname van de gebeurtenis gemaakt met de ingebouwde infrarood bewakingscamera. Heeft u tijdelijke camerabeveiliging of toezicht in uw gebouw nodig? Dan is de Cyclops IndoorCam de perfecte oplossing. De ultra HD-camera heeft een grote kijkhoek en een ingebouwde DVR-recorder. U kunt de beelden tot twee weken terugzien. De indoorcam is een uitstekende aanvulling op ons smartalarmsysteem.

Onze Cyclops Towerlight is een lichtgewicht, pneumatisch uitschuifbare lichtmast van circa 5 meter hoogte. De mast voor bouwplaatsbeveiliging kan worden voorzien van verschillende lichtbronnen en staat door de inklapbare driepoot stabiel op elke ondergrond.

 

Neem contact op voor een beveiligingsplan op maat

Cyclops heeft voor iedere bouwplaats de perfecte beveiligingsoplossing. Onze adviseurs maken graag een beveiligingsplan op maat voor u. U bent door de perfecte combinatie van verschillende Cyclops mobiele beveiligingssystemen altijd verzekerd van een passende oplossing in bouwplaatsbeveiliging tegen een zeer scherp tarief. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.