Bouwplaatsbeveiliging

Cyclops Security is specialist in bouwplaatsbeveiliging en heeft de technologie, kennis en kunde in huis om elke bouwplaats optimaal van beveiliging te voorzien. Het beveiligen van een bouwplaats is maatwerk en daarom kijken wij met een specialistisch oog naar elk bouwproject en haar unieke situatie.

Bouwplaatsbeveiliging diensten en producten


Cyclops ontzorgt de opdrachtgever door het inzetten van enkele of meerdere Cyclops Security producten op de bouwplaats. De meest gebruikte oplossing voor bouwplaatsbeveiliging is onze Cyclops Smartcam™. De Cyclops Smartcam™ is een op afstand bestuurbare high tech mobiele camera voor bouwplaatsen en andere outdoor toepassingen. Met geavanceerde video content analyse techniek analyseert de camera het terrein op ongewenste situaties. Dankzij deze techniek verstuurt de camera alleen meldingen naar de meldkamer bij een ongewenste situatie.

Naast deze toepassing leveren wij aanvullende producten als het Cyclops Smartalarm™ dat in een bouwkeet of opslagloods geplaatst kan worden. Dit kan zorgen voor extra beveiliging op de bouwplaats van de meest waardevolle spullen. Dit systeem is draadloos en kan overal binnen de schil van een object geplaatst worden. Op de hoofdunit kunnen wij sensoren plaatsen die beweging, rook, gassen en warmte detecteren. Dit systeem kan daarom gezien worden als een digitaal beheersysteem.

Toegangscontrole

Om de bouwplaatsbeveiliging compleet te maken leveren wij in samenwerking met partners toegangscontrole systemen. Deze toegangscontrole systemen zorgen voor fysieke afscherming van de werklocaties. Dit door inzet van tourniquets, schuifpoorten en slagbomen. Tevens kan een volledige medewerkers controle en registratie van de gegevens van de medewerkers van groot belang zijn. Dit is zelfs wettelijk verplicht. Dankzij deze toegangscontrole systemen zijn bouwplaatsen ontoegankelijk voor onbevoegde personen, ook gedurende werktijden.

In samenwerken met partners kan Cyclops gecertificeerde beveiligers (met hond) inzetten als extra beveiliging. Deze maatregel kan worden ingezet op momenten dat er op een bouwplaats kostbare materialen liggen opgeslagen, en de opdrachtgever gedurende deze tijd geen risico wil lopen. De beveiligers met hond op locatie hebben een afschrikwekkend effect op dieven en vandalen. Ook zijn er geen aanrijdtijden meer voor eventuele opvolging.

Wilt u meer weten?

Vul dan ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Cyclops Security is specialist in bouwplaatsbeveiliging

Icon
Certificate
Certificate
Certificate
Certificate
Certificate