Cyclops Security heeft zeer ruime ervaring in het beveiligen van (deels) leegstaand vastgoed. Juist daarom zijn wij partner van de grootste tijdelijk beheer organisaties van Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Wij hebben de technologie, kennis en kunde in huis om ieder pand optimaal te beveiligen. Het beveiligen van een leegstaand pand is vak- en maatwerk en daarom bekijken wij iedere situatie met een specialistisch oog.

Bij vastgoedbeveiliging wordt in de regel alleen gedacht aan het detecteren van inbrekers, maar de praktijk wijst uit dat er veel meer risico’s zijn wanneer een pand leegstaat. Denk hierbij aan lekkages, te hoge of juist te lage temperaturen, rookontwikkeling of stroomuitval.

Het Cyclops SmartAlarm detecteert deze risico’s allemaal en dat maakt ons systeem uniek. Geen andere aanbieder in de markt biedt deze oplossing. Cyclops ontzorgt haar opdrachtgevers 24/7 doordat de geavanceerde draadloze detectietechniek leegstaande panden continu monitort. Wanneer er een ongewenste situatie wordt gedetecteerd gaat er direct een alarmmelding naar de volledig gecertificeerde meldkamer. Vanuit de meldkamer wordt direct actie ondernomen door het informeren van contactpersonen en, indien nodig, het aansturen van de (nood)hulpdiensten.

Eén Cyclops SmartAlarm kan panden met een oppervlakte tot 5.000 m2 monitoren en dat voor slechts een paar euro per dag. Uiteraard kunnen wij ook terreinen en erven voorzien van de meeste geavanceerde mobiele beveiligingssystemen.