Toegangscontrole

In samenwerking met partners leveren wij tijdelijke toegangscontrole systemen. De toegangscontrole systemen zijn met name gericht op de bouwsector en industrie. Om een terrein fysiek af te sluiten leveren wij tourniquets, schuifpoorten, slagbomen en bouwhekken. De tourniquet kan op een voetplaat of in een container geplaatst worden. Naast fysieke afsluiting van een terrein maken wij gebruik van een geavanceerde software dat in combinatie met de fysieke terreinafsluiting zorgt voor een complete toegangscontrole.

De speciaal ontworpen software van de toegangscontrole systemen zorgen ervoor dat alleen toegang verleent wordt voor gevalideerde personen. Aan de hand van legitimatieverificatie systeem (ID scan) zijn alle personen en hun ID voor toegang gecheckt. Onderaannemers kunnen digitaal zelf de gegevens van hun personeel invoeren, waarna er nog een ID check volgt bij de eerste betreding van de bouwplaats.

WKA Boom

Dit systeem geeft de opdrachtgever inzicht in de samenhang tussen bedrijven (WKA boom). Het systeem voorziet de opdrachtgever van reportages inzake werkuren van het personeel, maar ook van personeel van onderaannemers. De opdrachtgever kan precies zien welke partijen onderaannemers inhuren om werkzaamheden te verrichten op de bouwplaats. Ook bij deze partijen heeft de opdrachtgever zekerheid dat alle documenten als paspoort en VCA geldig en in orde zijn. De opdrachtgever is vanwege de Wet Keten Aansprakelijkheid aansprakelijk voor loonbelasting/premie volksverzekeringen en premies werknemersverzekeringen die zijn onderaannemers voor(een deel van) zijn werk moet afdragen. Dankzij dit toegangscontrole systeem heeft de opdrachtgever alle gegevens die voor hem belangrijk zijn.

WAADI

De registratieplicht WAADI(Wet Allocatie arbeidskrachten Door Intermediars) verplicht inleners van medewerkers en zzp-ers om vooraf te controleren of de inlenende organisatie voldoet aan de registratieplicht. Indien het uitzendbureau niet voldoet aan deze plicht kan dit een boete opleveren voor de partij dat personeel inleent. Deze boetes kunnen oplopen van 12.000 euro tot 36.000 euro, en zelfs een bouwstop.

De software die wij inzetten bij toegangscontrole systemen zorgt ervoor dat aannemers en onderaannemers zelf de benodigde informatie en documenten online kunnen aanleveren. Vervolgens wordt er een verificatie en geldigheidscheck gedaan. Het gehele proces vindt vrijwel volledig geautomatiseerd en online plaats. Dit bespaart de opdrachtgever tijd en energie.

Wilt u meer weten?

Vul dan ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Icon
Certificate
Certificate
Certificate
Certificate
Certificate