Over Cyclops Security

Leegstaand vastgoed en bouw- en opslagterreinen brengen risico’s van diefstal en vernieling met zich mee. De schades die hierdoor kunnen ontstaan kunnen al snel oplopen tot tienduizenden euro’s. Cyclops is erin gespecialiseerd om deze problemen te minimaliseren en de pakkans van dieven en vandalen te maximaliseren. De aanwezigheid van de, door ons zelf ontwikkelde en geproduceerde, opvallende state of the art mobiele beveiligingssystemen is een zeer effectieve oplossing, zeker tegen acute dreigingen. De beveiligingstechniek die Cyclops gebruikt heeft in Nederland al op meer dan 10.000 locaties zijn succes bewezen.

Snelle plaatsing en professionele installatie
Onze mobiele camera en alarmsystemen kunnen door heel Europa geplaatst worden. In de meeste gevallen zelfs al binnen 24 uur na het uitbrengen van de offerte staat uw eigendom onder toezicht van één van onze systemen. Voor ieder probleem bieden wij een op maat gesneden oplossing. Onze specialisten denken “out of the box”. Zij benaderen iedere aanvraag als een unieke. Uit ervaring weten wij dat geen situatie hetzelfde is en dat daarom de kennis van een specialist nodig is om tot een juist advies te komen. De kernwoorden professioneel, snelheid, bekwaam en servicegericht zijn allen van toepassing op onze dienstverlening.

De kostenefficiënte oplossing
De aanwezigheid van onze mobiele beveiligingssystemen heeft een sterk drempelverhogende en ontmoedigende werking op ongewenste personen en hun activiteiten. Inbraak, kraak of vandalisme worden direct door onze geavanceerde systemen gedetecteerd en doorgegeven aan de meldkamer. Passende actie is hierdoor gegarandeerd.

Vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt over de alarmopvolging bij detectie van ongewenste activiteiten. Tegen een fractie van de kosten van alternatieve bewakingsvormen beschikt u supersnel over een 24 uur “state of the art” beveiligingssysteem. Niet alleen zijn de oplossingen van Cyclops vaak vele malen effectiever dan een surveillancedienst. U bespaart ook nog eens tot 90% van de kosten ten opzichte van fysieke beveiligingsoplossingen.

U kunt vertrouwen op onze ervaring en expertise bij het maken van een vakkundige risicoanalyse. Zo kunnen wij voor elke situatie de meest kostenefficiënte manier bepalen om de voor u specifieke risico’s tot een absoluut minimum terug te dringen. Onze oplossingen zijn gericht op klanttevredenheid, veiligheid en effectiviteit.

Complete informatie
Cyclops stelt u direct op de hoogte van geconstateerde misstanden en tevens leveren wij u, indien gewenst, periodieke rapportages.

  • ‘State of the art’ slimme in- en outdoor beveiligingsoplossingen;
  • Direct toezicht, binnen 24 uur;
  • Landelijke dekking;
  • Professionele installatie en lage kosten;
  • Totaalontzorging (techniek, beveiligingspersoneel, toegangscontrole etc.);
  • 24-uurs service via alarmcentrale;
  • Alarmopvolgingsdienst;
  • Vakkundige ondersteuning door eigen technische dienst;
  • Professionele nazorg.